[ad_1]
نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل درباره مذاکرات جاری در وین و ایجاد جو علیه برنامه صلح آمیز هسته ای ایران گفت: مذاکرات کنونی در وین امکان پذیر است: «به زودی با توافقی که به اندازه کافی سختگیرانه در مورد ایران نیست، پایان خواهد یافت. “
به گزارش فارس، بنت گفت: «مذاکرات ایران و کشورها [جهانی]این برای بازگشت به توافق با ایران بسیار پیشرفته است. ما می توانیم به زودی توافق را ببینیم. وی سپس اظهار داشت که “توافق جدید ظاهرا کوتاهتر و ضعیفتر از توافق قبلی است.” بنت در توضیح این ادعاها گفت: برجام که در سال 2015 امضا شد، 10 ساله است و این بدان معناست که بازگشت به آن به معنای توافقی است که در آن اکثر محدودیتها برای غنیسازی اورانیوم ایران تا 2.5 سال دیگر منقضی میشود.
به گزارش روزنامه صهیونیستی جروزالم پست، وی در ادامه گفت: از زمان امضای توافق اولیه دو اتفاق افتاده است: ایرانی ها فرصت های غنی سازی خود را بسیار بهبود بخشیده اند و زمان گذشته است. بنت افزود: بر اساس توافق (جدید)، «ایران میتواند سانتریفیوژهای پیشرفته، استادیومهای پر از سانتریفیوژ را در 2.5 سال آینده طراحی و نصب کند».
وی گفت: برعکس، اکنون ایرانی ها ده ها میلیارد دلار دریافت خواهند کرد و تحریم ها برداشته خواهد شد. این تروریسم ما و سایر کشورهای منطقه را – همانطور که اخیراً دیدیم – و همچنین نیروهای آمریکایی در منطقه را تهدید می کند. اسرائیل آماده است تا در هر شرایطی به تنهایی از امنیت شهروندان خود محافظت کند.
کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال های اخیر ایران را به تعقیب اهداف نظامی در برنامه هسته ای خود متهم کرده اند که ایران قاطعانه آن را رد می کند. تهران تاکید می کند که به عنوان یکی از امضاکنندگان معاهده منع گسترش سلاح های هسته ای (NPT) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته ای برای مقاصد صلح آمیز را دارد.
در سال 2015، ایران با کشورهای موسوم به 1+5 برای حل تنشها بر سر برنامه هستهای خود به توافق رسید و با وجود به رسمیت شناختن آژانس بینالمللی انرژی اتمی مبنی بر اجرای تمامی تعهداتش، دولت آمریکا بهطور یکجانبه در می 2016. این توافقنامه.
در حالی که هشتمین دور مذاکرات لغو تحریمها علیه ایران در وین ادامه دارد، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران، در گفتوگو با سیاننن میزبان کریستین امانپور گفت که نسبت به دستیابی به یک توافق خوب در مذاکرات وین خوشبین است. غرب مسئول شکست احتمالی مذاکرات است.
وی در دیدار با جوزف بارل در مونیخ گفت: زمان آن فرا رسیده است که ایالات متحده و سه کشور اروپایی اراده ای واقعی برای دستیابی به توافق در اسرع وقت با اتخاذ تصمیمات سیاسی لازم نشان دهند. اگر ابتکارات ایران نبود تا این حد به توافق نزدیک نمیشدیم، اما طرف مقابل بداند که تهران خطوط قرمز خود را نادیده نخواهد گرفت.
[ad_2]