meclassbanner

راز ویروس کرونا که از سیستم ایمنی پنهان است کشف شده است

[ad_1]

فرارو- اگرچه کنترل ویروس کرونا با تولید واکسن تا حدودی موثر بوده است، اما انسان ها هنوز نتوانسته اند از گسترش آن جلوگیری کنند. این در حالی است که اخیراً دانشمندان این رشته توانسته اند این ویروس را از ابتدا در آزمایشگاه بسازند و با تحقیق در مورد آن دریافتند که ویروس تاج می تواند از طریق مکانیسم های خاصی که در ستون فقرات دارد از سیستم ایمنی مخفی شود. شاخک ها

به گزارش فراار، اگر واقعاً می خواهید بدانید که یک ماشین چگونه کار می کند، باید آن را از ابتدا بسازید. شما باید چرخ دنده ها را حرکت دهید، پیچ ها را عوض کنید، مهره ها را بررسی کنید، آنها را شل و سفت کنید تا در نهایت نحوه کار دستگاه را یاد بگیرید. حالا که این دستگاه یک ویروس کشنده است، نمی توان با ساختار مولکولی آن اینقدر سرسخت بود. اما محققان اخیرا با ساختن نسخه های مینیمالیستی از میکروب های خطرناک این مشکل را حل کرده اند.

استفاده از این روش برای درک SARS-CoV-2، پاتوژن مسئول انتشار ویروس تاج، دستاورد شگفت‌انگیزی به‌دست آورده است که نشان می‌دهد می‌توان از زائده‌های خاردار به‌عنوان پازلی استفاده کرد که پنهان کردن آن‌ها از سیستم ایمنی ما را آسان‌تر می‌کند.

در این مطالعه جدید، محققان آلمانی و بریتانیایی نسخه‌های «سبک» SARS-CoV-2 را برای تجزیه و تحلیل رفتار عفونی آن در شرایط آزمایشگاهی توسعه دادند. این ذرات که “حداقل ویریون های مصنوعی” نامیده می شوند از ماژول هایی تشکیل شده اند که در ابتدا برای ارائه ایده ای از ویژگی های کلیدی ویروس طراحی شده اند، بدون اینکه توانایی کار با هم به عنوان یک واحد عفونی را داشته باشند.

اسکار اشتاوفر، زیست شناس سابق در موسسه تحقیقات پزشکی ماکس پلانک که اکنون در آکسفورد کار می کند، می گوید: «برای ما حتی مهم تر از این است که بتوانیم این ویریون های مصنوعی را از ابتدا بسازیم – بتوانیم به طور دقیق آنها را ترکیب و ساختار دهیم. دانشگاه. بیایید طراحی کنیم. این به ما امکان می دهد تا یک مطالعه بسیار سیستماتیک و مرحله ای از مکانیسم های مختلف ویروس انجام دهیم. اولین مکانیسمی که تیم بر روی آن تمرکز کرد، زائده‌های میخ‌دار (همچنین به عنوان تاج شناخته می‌شوند) بود که از ویروس بیرون زده بودند.

از زمانی که اپیدمی در اوایل دهه 2020 در صحنه جهانی ظاهر شد، ویروس شناسان به دنبال درک این موضوع بودند که چگونه این ویژگی ها به پاتوژن در مبارزه برای بقا و تولید مثل کمک می کند. به طور فزاینده ای نشان داده می شود که پروتئین ها به طور همزمان در این فرآیند کمک می کنند و مانعی در برابر این ویروس کوچک هستند.

در همین حال، زائده‌های خاردار ویروس مانند به عنوان کلیدی برای نوعی مسدودکننده سلولی به نام گیرنده ACE2 عمل می‌کنند که بافت‌ها را فریب می‌دهد تا به ویروس اجازه نفوذ بدهد. با این حال، پروتئین ها نیز ویژگی شناخته شده آنتی بادی ها هستند که به آنها متصل می شوند و باعث تصفیه می شوند. دانشمندان در واقع واکسن هایی را بر اساس این ویژگی ایجاد می کنند تا سیستم ایمنی ساده و غیر عفونی را به ساختاری نگران کننده بیندیشند و در نتیجه آن را برای یک عفونت واقعی آماده کنند.

به نظر می رسد که در طول این شیوع ویروس کرونا یکی دو چیز را یاد گرفته است که به آن کمک می کند تا بر این موانع غلبه کند. محققان بر این موضوع تمرکز کردند که چگونه مولکول های ایمنی خاص مانند اسیدهای چرب با سنبله های ویروسی برای ایجاد التهاب در تعامل هستند. مطالعات قبلی نشان داده است که بخشی از عملکرد ویروس کرونری که مولکول‌های ایمنی به آن متصل می‌شوند، می‌چسبد.

با توجه به اینکه این منطقه سرسختانه در برابر تغییرات مقاوم بوده است، منصفانه است که فرض کنیم باید ساختار بسیار مهمی برای بقای ویروس باشد و در اینجا راز این پازل فاش شده است. محققان دریافتند که خار دستخوش تغییرات ساختاری شده و مولکول ایمنی را گرفته و عملا خود را از بین می‌برد.

این امر نفوذ به سلول های همسایه را بسیار دشوارتر می کند، اما در این پیکربندی ویروس جذب آنتی بادی ها نیز دشوارتر می شود. Staufer می گوید: «در واقع، هنگامی که خار به اسیدهای چرب التهابی متصل می شود، ویروس برای سیستم ایمنی کمتر قابل مشاهده می شود. این ممکن است مکانیزمی باشد که میزبان را از شناسایی ویروس و پاسخ ایمنی قوی در طول زمان باز می دارد و اثربخشی کلی عفونت را افزایش می دهد.

این بینش جدیدی از ویروس مخرب است که همچنان ما را شگفت زده می کند، و پیش نمایشی از اینکه چگونه مدل های مصنوعی مانند این می توانند به ما مزیتی در محدود کردن اثرات بلندمدت پاتوژن ها بر جمعیت های سراسر جهان بدهند. نتایج این مطالعه در مجله می باشد ماهیت ارتباطات منتشر می شود.

منبع: Sciencealert

ترجمه: مصطفی جرفی فرارو

[ad_2]

Noe Gilbert

علاقه مندان به شبکه های اجتماعی. طرفدار الکل علاقه مند به فرهنگ پاپ مادام العمر. یک آدم فداکار قهوه

No images found in the media library. معرفی مجله نیازمندی آسمونی: دنیای متنوع خدمات و فرصت‌ها
No images found in the media library. Discover the Best Money Exchange Rates in Vancouver: Your Ultimate Guide
No images found in the media library. Introduction to Currency Exchange in Coquitlam: Understanding the Process and its Significance
No images found in the media library. Exploring Currency Exchange Coquitlam: Your Gateway to Global Finance
No images found in the media library. تعمیرات و نمایندگی پرینتر: اهمیت و کاربردهای آن
No images found in the media library. معرفی سایت آسمونی – مجله نیازمندی: دنیایی از اطلاعات و خدمات
تماس با ما