[ad_1]
خبرگزاری ایرنا: هفته گذشته که تیم فوتبال بانوان ایران از رنکینگ جهانی حذف شد، مسئولان فدراسیون در این مورد سکوت کرده و به جای سود بردن تیم فوتبال بانوان ایران، سهل انگاری را در نظر گرفته اند.
این روزها بحث خروج تیم ملی فوتبال بانوان از دنیا حاد است و فدراسیون فوتبال مثل همیشه سکوت اختیار کرده است.
روزهای سرد و یخبندان زمستان فوتبال بانوان را تحت تاثیر قرار داد و تیم ملی و اردوها و مسابقات تدارکاتی آن نزدیک به دو سال است که بدون گرما است.
از نظر مربیان تیم های باشگاهی، فدراسیون فوتبال بانوان را بدنام می کند و به آن احترام نمی گذارد، اردو و مسابقات تدارکاتی برگزار نمی کند.
حال این سوال پیش می آید که فوتبال رسمی ایران چه انتظاری از فدراسیون دارد. بی شک سکوت لیلا صوفی زاده، نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال جای یک علامت سوال بزرگ را برای همگان گرفته است.
مردی که می تواند از حقوق دختران ایرانی دفاع کند اما پس از جدایی تیم ملی فوتبال بانوان از جهان سکوت کرد و به سوالات خبرنگاران پاسخ نداد.
اما فریده شجاعی نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال در این خصوص گفت: من مستقیماً اعلام می کنم که نباید همه مشکلات فوتبال بانوان را به نایب رئیسی بانوان ربط دهید. رئیس فدراسیون اگر نگاه مثبتی به فوتبال بانوان نداشته باشد آنها هم شکست می خورند و این یکی از مهم ترین عوامل رشد فوتبال بانوان است.
حتی اگر این موضوع صحت داشته باشد، حداقل باید شاهد شکسته شدن سکوت مسئولان در شرایط بحرانی باشیم. یکی دیگر از افرادی که می تواند در این زمینه خوب عمل کند، فریدون معینی رئیس کمیته فنی فدراسیون فوتبال است. او هفته گذشته در جمع خبرنگاران گفته بود قطعا در مورد خروج تیم ملی فوتبال بانوان از رنکینگ جهانی صحبت خواهد کرد اما طی تماس های مکرر خبرنگار ایرنا را بی پاسخ گذاشت.
حال این سوال پیش می آید که چرا فدراسیون فوتبال به خاطر قانون اساسی و مجمع انتخاباتی باید از فوتبال بانوان غافل شود و آن را رها کند؟
فوتبالیست ها برای تغییر شرایط و انگیزه گرفتن باید به چه کسانی مراجعه کنند؟ نمایندگانی که اهمیتی برای دفاع از حق فوتبال زنان ایرانی ندارند.
به گفته سرمربی سابق تیم ملی زیر نظر حاجی اسفنجی، نایب رئیس سابق فدراسیون فوتبال، او شجاعت زیادی برای دفاع از حقوق دختران داشت و کمک زیادی به رشد فوتبال بانوان کرد.
تنها چیزی که مسلم است این است که مسئولان فدراسیون فوتبال هیچ تلاشی برای رسیدگی به فوتبال بانوان نمی کنند. اگرچه انتخابات قریب الوقوع است و به نظر می رسد آنها در انتظار انتخاب رئیس جدید فدراسیون فوتبال و پایان پست نایب رئیسی یا مدیر فنی بانوان برای ادامه فعالیت در عرصه دیگری هستند، اما این موضوع نمی تواند از غفلت آنها در این بحران بکاهد. زمان. . تاریخ اقدامات مقاماتی را که گویا نماینده زنان هستند و هیچ کاری در داخل برای رسیدن به اهداف خود انجام نمی دهند و بی توجهانه مانع رشد دختران می شوند را فراموش نخواهد کرد.
[ad_2]